Onni

Häissä 9/2020

Onni Westlund – lastensuojelun ja sosiaalialan ammattilainen

Olen yhteiskunnasta ja yhteiskunnallisista ilmiöistä kiinnostunut vuonna 1991 Tampereella syntynyt ja täällä edelleen asuva tyyppi. Sosiaalialan ammattilainen, jota kiinnostaa erityisesti lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointi.

Olen elänyt suhteellisen vaiherikkaan elämän, johon on mahtunut läheisten menetyksiä ja vaikeita aikoja, mutta myös paljon hyvää. Henkilökohtaiset menetykset, haasteet ja kompuroinnit matkalla ihmiseksi, joka olen tänään, on synnyttänyt minussa vahvan palon ja halun parantaa lasten, nuorten ja perheiden elämää Suomessa.

Koulutukseltani olen sosionomi (AMK) ja työskentelen valtakunnallisessa lastensuojelun kehittämisyhteisö Pesäpuu ry:ssä lastensuojelun sijaishuollon kehittämiseen liittyvien teemojen äärellä yhdessä sijaishuollossa asuvien ja asuneiden nuorten kanssa. Vapaa-ajalla toimin Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentian hallituksen varajäsenenä, Pirkanmaan Talentian hallituksen jäsenenä, Nuorten mielenterveysseura Yeesin hallituksen jäsenenä ja Facebookissa toimivan Sosionomien uraverkoston ylläpitäjänä. Lisäksi vapaa-ajallani tykkään uppoutua tv-sarjojen pariin, seurata yhteiskunnallista keskustelua, kirjoittelen blogia tänne sivuille ja opiskelen tietojenkäsittelytieteen ja sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinnon perusopintoja.

Tervetuloa nettisivuilleni.